Uspješno završena još jedna obuka za CNC operatera

U utorak, 28. marta, 2017, u prostorijama Laboratorije za arhitekturu na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu, uspješno je završena još jedna obuka za CNC operatera. Obuka je trajala šest sedmica i obuhvatala je kraći teorijski uvod, praktičnu obuku u odgovarajućem softwaru, te zajednički i pojedinačni praktični rad na CNC mašini i CO2 laseru. Kurs je završilo sedam polaznika, kojima su uručeni certifikati. Ovaj deveti po redu ciklus obuke za operatera CNC mašina vodio je instruktor Adnan Škulj, ekspert iz prakse, te mu se ovim putem srdačno zahvaljujemo.

Jedan od polaznika, gosp. Damir Pavičić, podijelio je sa nama svoje utiske o obuci: "Bilo mi je osobno zadovljstvo upoznati predavača Adnana Škulja i prisustvovati njegovim predavanjima. Imao sam priliku upoznati se sa jednim drugačijim područjem sa kojim do sada nisam imao susreta. Iako je to sve teoretski zvučalo interesantno, sam predavač se potrudio da to tako stvarno bude i u praktičnom dijelu. Pored toga što je obuka bila interesantna, imao sam priliku i stvarno sam naučio nešto novo, za mene nepoznato do sad. Dalo mi je motivaciju da dalje nastavim svoje usavršavanje u tom smjeru. Posebno me je dojmilo sto je instruktor Škulj izrazio volju da je spreman nakon ove završene obuke biti na raspolaganju i pomoći u našem daljem usavršavanju, što dokazuje da je cilj ovog kursa stvarno nekoga nešto naučiti. Želim da nastavite sa kvalitetnim radom i budite sigurni da imate moju preporuku."

Sljedeći, deseti po redu ciklus obuke za CNC operatera počinje 4. aprila 2017. godine, a prijaviti se možete telefonom 033 957 188, emailom life@ius.edu.ba, ili putem linka https://life.ius.edu.ba/bs/products/obuka-za-rukovanje-cnc-masinama-10-grupa-polaznika.

Top