Certifikati za uspješne svršenike IUS Life akademija

U srijedu 13. septembra, 2017. godine u prostorijama Internacinalnog univerziteta u Sarajevu, upriličena je ceremonija dodjele certifikata uspješnim svršenicima Prodajne akademije (Sales Academy) i Akademije za procjenu vrijednosti nekretnina prema međunarodnim standardima IVS (Real Estate Academy) koje je u toku mjeseca juna i jula organizovao IUS Life, centar za cjeloživotno učenje pri Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu.

Predavači, dr. Sead Bašić (Prodajna akademija) i prof. Mirza Muhasilović (Akademija za procjenu vrijednosti nekretnina) su izuzetni stručnjaci u svojoj oblasti, a polaznici programa IUS Life su imali priliku okoristiti se njihovim višegodišnjim profesionalnim iskustvom.

Svršenik Prodajne akademije, gdin. Ajdin Pindžo, iz kompanije Dara, d.o.o. izjavio je da je profesor Bašić prezentirao iz svog ličnog profesionalnog iskustva kako zaista prodaja funkcioniše, alate koji nam pomažu prilikom svakodnevnog rada, a u neposrednoj obostranoj komunikaciji bio korektan i prenio nam znanje i iskustvo na najbolji mogući način.

Gosp. Mirza Šaković, iz Raiffeisen banke, uspješno je završio Akademiju za procjenu vrijednosti, za koju je izjavio da je bila veoma korisna. “Mi već radimo u struci i imamo neko iskustvo kao sudski vještaci, ali praktična znanja koja nam je predavač prezentirao će nam biti od velike koristi.” istakao je Šaković.

U narednoj akademskoj godini IUS Life će nastaviti organizirati razne vrste profesionalnog i personalnog usavršavanja. Detalje o novim kursevima saznajte na www.life.ius.edu.ba

 

Top