IUS na Trećem sajmu stipendija

Internacionalni unverzitet u Sarajevu učestvuje na Trećem sajmu stipendija koji je otvoren danas, 17.10.2012.godine u 11:00 sati, u prostorijama Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Sajam je otvorio prof. dr. Muharem Avdispahić, rektor Univerziteta u Sarajevu.

Ovo je treći sajam po redu i zahvaljujući veoma uspješnoj organizaciji prethodnih godina, sajam stipendija je stekao status događaja koji promiče širenje i podsticanje mobilnosti studenata, nastavnika, saradnika i svih ostalih kako u Bosni i Hercegovini, tako i izvan nje.

Na sajmu učestvuje 25 izlagača koji će kroz informativnu komunikaciju, svim zainteresovanim koji budu posjetili sajam, predstaviti stipendije za studiranje u Bosni I Hercegovini, studiranje u inozemstvu, stipendije u obliku nagrada, ili neka druga vrsta finansiranja daljnjeg obrazovanja.

Treći sajam stipendija organizira Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa belgijskom Fondacijom kralja Baudouina (KBF), Studentskim Parlamentom, Mašinskim fakultetom, Udruženjem "Spajalica" i internet portalom Stipendije.ba kao medijskim partnerom.

Top