Članovi LEC-a u posjeti Novom Pazaru

Studenti IUS-a, članovi Centra za poduzetništvo i upravljanje Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (LEC), Ivan Šafradin, Alen Mahmutović, Fetan Unkić, Muhamed Ali Kutlay, Ajla Smaka i Emina Jusufbašić, zajedno sa doc. dr. Senadom Bušatlićem, bili su posjeti Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Dobrodošlicu gostima sa IUS-a su iskazali rektor Univerziteta, prof. dr. Suad Bećirović, prof. dr. Šemsudin Plojović i doc. dr. Enis Ujkanović, kao i studenti Univerziteta. Studenti IUS-a su imali priliku prisustvovati predavanju doc. dr. Enisa Ujkanovića na temu ''Introduction to Project Proposal Writing Using the PCM and Logical Framework Approach''. Također, imali su priliku da posjete i firmu ''Maxers'', s ciljem da se bolje upoznaju sa strategijom izvoza ove uspješne firme iz Novog Pazara.

"Nadamo se da će ova posjeta unaprijediti razvoj zajedničkih projekata u budućnosti, kao i daljoj saradnji Internacionalnog univerziteta u Sarajevu sa Internacionalnim univerzitetom u Novom Pazaru", izjavio je koordinator LEC-a, doc. dr. Senad Bušatlić.

Top