Promocija studentskih klubova IUS-a

U srijedu, 12. novembra 2014. godine, na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS), održana je promocija studentskih klubova s ciljem da se studenti informišu o trenutnim aktivnostima, članstvu i budućim projektima klubova tokom 2014/2015. akademske godine. Studenti svih fakulteta su predstavili svoje projekte i planirane aktivnosti, te je održan izbor fudbalskih ekipa za takmičenje, razne koncerte, kao i prezentacije radova.

Tokom dana, rektor Univerziteta, prof. dr. Yücel Oğurlu je članovima košarkaškog kluba uručio certifikate za osvojeno prvo mjesto u okviru sportske manifestacije ‘’Studentski dani kulture i sporta 2014.’’ U toku promocije koja je održana u velikoj auli Univerziteta, predstavljen je 21 studentski klub a ovu manifestaciju je organizirao Studentski centar.

Ponosno čestitamo košarkaškom timu IUS-a na osvojenom prvom mjestu i ističemo da su IUS-ovi studenti svojim ustrajnim radom ostvarili odlične dosadašnje rezultate u radu klubova i vjerujemo da će u budućnosti biti uspješni kao što su bili i do sada.

Top