Predstavnici IUS LEC-a posjetili Institut za rukovođenje i poduzetništvo iz Medine

Predstavnici Centara za poduzetništvo i upravljanje Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (LEC), u periodu od 1. do 12. februara 2015. godine, boravili su u gostujućoj posjeti Saudijskoj Arabiji.
Delegaciju LEC-a su činili Amar Ćemanović, Dino Mujčić i Mirnes Baltić, te studenti Eldar Spahić i Alen Mahmutović. Od predviđenih aktivnosti, prva je bila posjeta Univerzitetu Taibah iz Medine. Tom prilikom su rektoru, prorektorima i menadžmentu predstavili LEC i Internacionalni univerzitet u Sarajevu. 

Na sastanku je dogovorena uzvratna posjeta delegacije Taibah univerziteta IUS-u, te je iskazano posebno interesovanje za istraživačke projekte kao i ugovorene projekte edukacije LEC-a.
Delegacija LEC-a posjetila je i Tehnički univerzitet u Medini. Nakon obilaska kampusa Univerziteta, usljedio je sastanak sa predstavnicima Centra za poduzetništvo ovog Univerziteta što je bila odlična prilika za poslovno povezivanje sa LEC-om. Oni su također posjetili i Institut za rukovođenje i poduzetništvo iz Medine (MILE - Madinah Institute for Leadership and Entrepreneurship).

Top