IUS Proljetni festival 2018.

U Kampusu Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (IUS), u petak, 11. maja 2018.godine organizovan je tradicionalni „IUS Proljetni festival“. U okviru ovogodišnjeg Festivala za sve studente i uposlenike IUS-a, organizovan je zabavni, kulturni i sportski sadržaj. 
U segmentu sporta održani su košarkaški turnir na vanjskom sportskom terenu i turnir stolnog tenisa u zatvorenoj sportskoj sali. PlayStation 4 turnir bio je odlična prilika da se odmjere snage u brzini digitalnih sportskih vještina. Paintball teren je ugostio sve ekipe koje su se hrabro borile i najbolji su osvojili pobjedu. Djevojke su pokazale odlične vještine upravljanja karting vozilima kao i otvoreni izazov za pobjedu na ovom terenu. 
Podrška zabavi bio je DJ - cjelodnevna muzika, a zabava je najbolja uz dobru hranu i otvoreni roštilj za koji su zaduženi bili uposlenici IUS-ovog restorana. 

Svi posjetitelji uživali su u divnom sunčanom danu i zabavi. Posebni gosti IUS Kampusa bili su učenici Osnovne škole "Isa-beg Ishaković" i učenici Gimnazije Maarif Koledž.

 

Top