IUS Graduation Ceremony 2014
 

Svečana ceremonija dodjele diploma na IUS-u

U petak, 13. juna 2014. godine, sa početkom u 17:00 sati, bit će upriličena 6. po redu svečana ceremonija dodjele diploma za generaciju studenata, dodiplomskog i postdiplomskog studija, za akademsku 2013/2014. godinu.

Ceremonija će se održati na velikom platou ispred Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (IUS) gdje će biti upriličena prigodna manifestacija. Najavljeni su mnogobrojni ugledni gosti, predstavnici diplomatskog kora, kao i predstavnici državnih institucija, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Republike Turske. Oni će zajedno sa diplomcima i dodiplomcima proslaviti ovaj izuzetno važan dan za naše mlade profesionalace, koji će steći osnovne preduslove za rad u svojim stručnim oblastima, iz svih relevantnih segmenata i institucija našeg društva.

Nakon završetka ceremonije, za sve prisutne goste će biti upriličen prijem i koktel. Internacionalni univerzitet u Sarajevu ovim putem želi čestitati svim dodiplomcima i diplomcima, te poželjeti sreću i uspjeh u njihovom radu i poslovnoj karijeri.

Top