Još jedan uspješno završen kurs za CNC operatera/programera

15. maja, 2018, u prostorijama IUS Laboratorije za arhitekturu završena je još jedna ceremonija dodjele certifikata za uspješne polaznike kursa za CNC operatera/programera, koji je organizovao IUS Life, centar za cjeloživotno učenje. Certifikate je uručio prof. dr. Sabaheddin Taha Imeci, VD dekana IUS Fakulteta prirodnih i tehničkih nauka.

Jedan od polaznika kursa,  Adnan Matinjanin, rekao nam je da je program je odlično zamišljen i izveden. "Zapravo mi se sada čini da je ovih 50 sati prošlo veoma brzo. Svidjelo mi se što je gotovo cjelokupan program bio posvećen praktičnom radu, što nam je u suštini i najviše potrebno za ovaj poziv."

Gospodin Jasmin Pavlović je izjavio: "Sve pohvale za ovaj uspješno zamišljen program, svaka čast i našem predavaču Adnanu Škulju. Veoma sam zadovoljan i nadam se da će nam se ovaj trud isplatiti u narednom periodu."
Miralem Čampara je također pohvalio obuku: "Naučio sam dosta novog tokom ovog programa, iako već imam iskustva i dolazim iz struke. Sve je izvanredno, predavač je odličan."

Nova obuka za CNC operatera/programera  počinje 19. juna, 2018. Više informacija i online aplikacija je dostupno na  linku https://life.ius.edu.ba/bs/products/kurs-za-cnc-operateraprogramera-0. 

Top