Više od 200 polaznika pohađa nastavu Ljetne škole
 

Više od 200 polaznika pohađa nastavu Ljetne škole engleskog jezika

Svake godine Škola engleskog jezika (ELS) na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS), organizira Ljetnu školu engleskog jezika i poseban kurs jezika namijenjen učesnicima koji nisu dio IUS porodice. Ljetna škola se održava svake godine po pravilima redovne nastave na ELS-u. Ljetni kurs je namijenjen učenicima ili studentima iz BiH i inostranstva, koji žele da u kratkom periodu savladaju osnovne vještine komuniciranja na engleskom jeziku, u instituciji koja zrači prijateljskim i profesionalnim okruženjem, sa više od 10 godina iskustva u radu i poštivanju visokih standarda kvalitete u učenju jezika i održavanju nastave. 

IUS ponosno objavljuje da je u toku ljetnjih mjeseci u periodu juni – august 2015. godine ELS škola primila više od 200 novih polaznika koji pohađaju nastavu na dva različita nivoa, srednji i viši nivo. Nakon uspješnog završetka Škole, studenti i učenici ne samo da postižu visok nivo znanja engleskog jezika, već i dobivaju različite vještine potrebne za uspješno učestvovanje u svim akademskim aktivnostima na IUS-u i van njega. 

‘’Nastavni kadar Škole engleskog jezika čini tim stručnjaka, diplomiranih filologa, koji se svakodnevno trude prenijeti svoje znanje i iskustvo studentima. Iz godine u godinu se povećava broj polaznika i zaista mi je drago što svake godine ponosno ispratimo po jednu generaciju mladih ljudi čije poznavanje engleskog jezika zadovoljava visoke svjetske kriterije’’ – kazala je direktorica Škole, Hilal Karić. Više informacija o Školi, možete pronaći na web stranici: http://els.ius.edu.ba/

Top